ua en ru

Частина українців після повернення з ЄС захоче "винести" нинішню владу з кабінетів, - Рабінович

Частина українців після повернення з ЄС захоче "винести" нинішню владу з кабінетів, - Рабінович Фото: Вадим Рабінович

Нардеп вважає, що нинішня влада "згубила" Україну

Українська влада не може надати своїм громадянам належний рівень життя, тому допомагає їм виїхати з країни за допомогою безвізового режиму. Таку думку висловив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер політсили "За життя" Вадим Рабінович в прямому ефірі телеканалу "112-Україна".

"Безвіз — це добре. І сперечатися з цим безглуздо. Але логіка того, що відбувається, приблизно така: ми не хочемо і не можемо зробити життя в країні на краще для вас, але ми можемо допомогти вам виїхати з цієї країни. Так, це добре, але не так добре, як нам розповідають", - заявив він.

На переконання нардепа, частина українців після повернення з Європи захоче "винести владу, яка занапастила Україну із кабінетів".

"Скоро всі люди повернуться — ну ті, хто не зможе там влаштуватися мити туалети, тому що безвіз-то туристичний, без права на навчання і роботу, — так от, повернуться. Перші в депресняку, другі в запої, треті махнуть рукою на країну і спробують там залишитися. А ось на четверте є надія. Вони повернуться і обов'язково приєднаються до тих, хто захоче винести владу з їхніх кабінетів, прибрати тих, хто втратив таку велику країну, як Україна", — переконаний він.

"Ми б раділи набагато більше, якщо б не було цих комсомольських звичок, з рознарядками на мітинги, з однаковими шрифтами плакатів. Та й слова про "немиту Росію" на тлі львівського сміття — якось несерйозно", — резюмував Рабінович.

Нагадаємо, згідно даними Держприкордонслужби України, 12 червня станом на 12:00 в країни ЄС за біометричними паспортами проїхало 15 195 осіб, з яких 2 302 людини мали тільки біометричний паспорт.