ua en ru

Частина Луганської області залишилася без електрики

Частина Луганської області залишилася без електрики Фото: Луганська ТЕС

На Луганській ТЕС спрацював аварійний захист

Частина Луганської області залишилася без електрики із-за аварійного відключення блоку Луганської теплоелектростанції (ТЕС). ПРО це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної державної адміністрації (ЛОДА) з посиланням на ДТЕК.

"9 жовтня 2015 в 11:44 на ДТЕК Луганської ТЕС спрацював аварійний захист, в результаті був відключений один з двох працюючих енергоблоків. У зв'язку з цим навантаження на станції знизилася з 349 до 183 МВт. Частина споживачів півночі Луганської ТЕС знеструмлена. Енергетики ТЕС приступили до відновлення роботи енергоблоку", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що для набору навантаження енергоблоком №10 необхідно близько 3 годин. В даний час ДТЕК Луганська ТЕС працює єдиним енергоблоком №13 і несе навантаження 200 МВт.

У Луганській області тимчасові перебої з електропостачанням9 жовтня 2015 в 11:44 на ДТЕК Луганській ТЕС спрацював авар...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 9 октября 2015 г.

Нагадаємо, 3 жовтня в результаті аварії на теплоелектростанції в Щастя вийшли з ладу два енергоблоки, знеструмивши Луганськ і ряд населених пунктів Луганської обл.