ua en ru

Частина депутатів буде ночувати у парламенті, - Богословська

Частина народних депутатів буде ночувати у Верховній Раді України.

Частина народних депутатів сьогодні буде ночувати у Верховній Раді України. Про це сьогодні в кулуарах Парламенту повідомила позафракційних народний депутат Інна Богословська, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми будемо в залі. Я думаю, що сьогодні ми не підемо з зали взагалі. Я впевнена, що ми не маємо права покидати парламент... В нашому колі таке рішення: нам зараз привезли речі, ми будемо тут ночувати. Я думаю, що так зроблять і інші депутати", - заявила Богословська.

Вона переконана, що питання повернення до Конституції 2004 р. можна вирішити протягом 40 хвилин.

"Якщо ми не покинемо ВР, і якщо депутати зрозуміють, на якому останньому волоску ми висимо від реального громадянського конфлікту, і якщо депутати повернуться до зали, то ми зможемо вирішити всі питання буквально за 40 хвилин. Все є, все написано, все готово. Більш того, ми сьогодні з усіма лідерами опозиції знайшли формулу, яка підтримується половиною фракції ПР, за якою ми зараз повертаємось до Конституції 2004 р. Одночасно голосуємо про конституційну комісію і доопрацьовуємо Конституцію до оптимального складу. Бо всі знають, Конституція 2004 р. не була ідеальною і треба ще зробити", - додала Богословська.