ua en ru

Сенатор США Грем вважає "катастрофічною" зустріч Трампа і Путіна на саміті G20

Сенатор США Грем вважає "катастрофічною" зустріч Трампа і Путіна на саміті G20 Фото: Дональд Трамп и Владимир Путин (bundesregierung.de)

Грем вважає, що для Трампа Росія є "сліпою плямою"

Американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем вважає, що президент США Дональд Трамп відмінно виступив у Польщі, однак його зустріч з російським президентом Володимиром Путіним в Гамбурзі була "катастрофічною". Про це сенатор сказав в інтерв'ю телеканалу NBC News.

"Президент Трамп виступив з дійсно гарною промовою в Польщі, але у нього, на мою думку, була катастрофічна зустріч з президентом Путіним. 2 години і 15 хвилин зустрічі. Тіллерсон і Трамп готові пробачити і забути, коли мова йде про кібератаки на американські вибори в 2016 році", - підкреслив сенатор.

На думку Грема, для Трампа Росія є "сліпою плямою", що дає можливість російському президенту "робити те, що він робить".

"Він (Трамп, - ред.) єдиний, кого я знаю, сумнівається в тому, що зробила Росія в 2016 році", - підсумував американський сенатор.

Нагадаємо, в Кремлі заявили, що президент Російської Федерації Володимир Путін залишився задоволений результатами своєї першої зустрічі з президентом США Дональдом Трампом у ході дводенного саміту G20 в Гамбурзі.