ua en ru

CapitaLand придбав портфель нерухомості в Китаї вартістю 2,2 млрд дол.

Великий сінгапурський девелопер CapitaLand придбав у гонконзької компанії Orient Overseas (International) Ltd. портфель нерухомості в Китаї вартістю 2,2 млрд дол. За умовами операції, CapitaLand отримає 100% дочірньої компанії Orient Overseas Developments Limited, яка володіє сімома об'єктами комерційної і житлової нерухомості в містах Шанхаї, Куньшане і Тяньцзіне, повідомляється в прес-релізі сінгапурської компанії.

Портфель нерухомості Orient Overseas Developments Limited складає 1,48 млн кв. м загальної площі, будучи "хорошою комбінацією житлових і готельних об'єктів, а також майданчиків з комплексним девелоперським потенціалом йдеться в повідомленні CapitaLand. Операція з Orient Overseas збільшить портфель нерухомості CapitaLand в Китаї удвічі - до 2,8 млн кв.м. Проте вона ще повинна дістати схвалення акціонерів Orient Overseas (International) Ltd. Закриття операції очікується наприкінці I кварталу 2010 р.

CapitaLand - найбільша девелоперська компанія Південно-східної Азії, базується в Сінгапурі. Активи компанії включають житлову і офісну нерухомість, торгові комплекси, готельні об'єкти і розташовані в 110 містах в 20 країнах світу. Виручка CapitaLand за 9 місяців 2009 р. склала 2,1 млрд сінгапурських дол. (1,5 млрд дол.), чистий прибуток - 452 млн сінгапурських дол. (325 млн дол.).