ua en ru

Колишній перекладач Гройсмана вважає докази прокуратури недостатніми

Колишній перекладач Гройсмана вважає докази прокуратури недостатніми Фото: Станіслав Єжов (РБК-Україна)

Прокурор по справі Вдовиченко заявив, що сторона обвинувачення допитає 8 свідків

Обвинувачений у держзраді колишній перекладач Володимира Гройсмана Станіслав Єжов заявив, що докази прокуратури не доводять його провину. Про це Єжов сказав журналістам після засідання, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ці докази не доводять факт держзради", - сказав він.

Прокурор по справі Вдовиченко заявив, що сторона обвинувачення допитає 8 свідків.

"У нас у справі 5 томів, 8 свідків та 12 дисків", - сказав прокурор в коментарі РБК-Украіна.

Відповідаючи на питання про те, чи буде допитаний Гройсман, він сказав, що це "секрет".

Адвокат обвинуваченого в державній зраді перекладача Гройсмана Станіслава Єжова Валентин Рибін заявив, що його обвинувачений розголошував інформацію, яка не є держтаємницею.

"Прокурор надає докази хаотично. Фотографії є ​​фальшивкою. Ми будемо змушені реагувати на це, заявляючи про фальсифікації. В обвинувальному акті написано багато такого, що не підтверджується. Ми будемо допитувати в суді людину, яка підтвердить, що Єжов призначався на посаду з порушеннями. Інформація, яка передавалася моїм підзахисним, не мала гриф "секретно ", - розповів він.

Нагадаємо, 20 грудня 2017 року співробітники СБУ затримали агента російських спецслужб в Секретаріаті Кабінету міністрів України. Ним виявився Станіслав Єжов.

Сьогодні, 22 серпня, прокурор Олексій Вдовиченко повідомив, що Єжов передав записи зустрічі прем'єр-міністра Володимира Гройсмана та спецпредставника Держдепартаменту США по Україні Курта Волкера.