ua en ru

Колишнього топ-менеджера "Укрпошти" судитимуть за розтрату держкоштів

Колишнього топ-менеджера "Укрпошти" судитимуть за розтрату держкоштів Фото: екс-чиноника "Укрпошти" звинувачують у розтраті в особливо великих розмірах

Екс-менеджера звинувачують у розтраті понад 1,1 млн гривень

Прокуратура Києва направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього керівника державного підприємства "Укрпошта" за фактом розтрати державних коштів в особливо великих розмірах. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"Встановлено, що в 2014 році екс-виконуючий обов'язки директора з технічної політики УДППЗ "Укрпошта" уклав з приватним товариством договір, за яким державне підприємство за завищеними цінами закуповувало паливні матеріали. Внаслідок таких дій УДППЗ "Укрпошта" заподіяно збитки на суму понад 1,1 млн гривень", - повідомляє прокуратура.

Колишнього чиновника звинувачують у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненим в особливо великих розмірах.

Нагадаємо, 3 вересня прокуратура повідомила колишньому в. о. директора по технічній політиці "Укрпошти" розтраті понад 1,1 млн гривень державних коштів.