ua en ru

Колишнього топ-менеджера Курченко випустили з-під арешту за договором з заступником генпрокурора

Колишнього топ-менеджера Курченко випустили з-під арешту за договором з заступником генпрокурора Фото: Сергій Курченко (УНІАН)

Андрій Кошель уклав договір з заступником генпрокурора Юрієм Столярчуком

Андрій Кошель, колишній топ-менеджер компанії СЕПЕК, яка належить бізнесмену Сергію Курченко, вийшов з-під арешту за договором про визнання винуватості з заступником генерального прокурора Юрієм Столярчуком. Про це повідомляє "Наші гроші" з посиланням на рішення Дніпровського районного суду Києва.

"Кошель - колишній топ-менеджер компанії СЕПЕК Сергія Курченко, фігурант справи з продажу скрапленого газу на спецаукціонах. Його звинувачували в створенні злочинної організації та привласнення, розтрату або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем. Чоловікові загрожувало до 12 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 30 травня прокуратура у кримінальній справі за так званою "схемою Курченко" направила головному фігуранту, бізнесменові Сергію Курченко підозру у створенні злочинної організації та легалізації доходів. Повідомляється, що прокуратура продовжує розслідування створення злочинної організації та ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах при реалізації 800 тис. тонн нафтопродуктів в так званій "схемою Курченко".