ua en ru

Колишнього стратега Трампа допитають через втручання РФ у вибори США

Колишнього стратега Трампа допитають через втручання РФ у вибори США Фото: Стів Беннон

Палата представників США проведе інтерв'ю з Бенноном 16 січня

Колишнього головного стратега президента США Дональда Трампа Стіва Беннона допитають через можливе втручання Росії у вибори США в 2016 році. Про це повідомляє Reuters.

Так, наступного тижня палата представників США планує допитати Беннона. Інтерв'ю відбудеться 16 січня і торкнеться періоду передвиборчої кампанії Дональда Трампа.

Зазначимо, Беннон був близьким колегою Трампа, так як він приєднався до кампанії Трампа і допоміг перемогти демократа Хілларі Клінтон на президентських виборах 2016 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головний стратег і старший радник президента Сполучених Штатів Америки (США) Дональда Трампа Стів Беннон покинув свій пост в Білому домі.

Так, Беннон підштовхував Трампа до виконання своїх передвиборних обіцянок. Але він також мав протиріччя з деякими з найближчих радників Трампа, включаючи зятя президента Джареда Кушнера.

Також, в одному із інтерв'ю Беннон назвав білих расистів "маргінальними клоунами" і порадив Трампу стримати войовничість на адресу Північної Кореї, а також перейти в наступ у "економічній війні" з Китаєм.