ua en ru

Колишнього менеджера передвиборної кампанії Трампа допросять через втручання РФ у вибори

Колишнього менеджера передвиборної кампанії Трампа допросять через втручання РФ у вибори Фото: США (tweeter.com/radiosvoboda)

Корі Левандовскі висловив готовність відповісти на всі питання

Колишній менеджер передвиборної кампанії президента Дональда Трампа Корі Левандовскі на цьому тижні дасть свідчення членам спецкомітету з розвідки Палати представників Конгресу США про втручання РФ у вибори країни. Про це повідомляє WABC.

За його словами, він має намір зустрітися з законодавцями в середу або четвер, щоб відповісти на запитання про передвиборну кампанію нинішнього президента США.

"Я буду повністю готовий до того, щоб відповісти на будь-яке питання, що має відношення до моєї діяльності в кампанії Трампа. Я не вступав у змову і не співпрацював з якимись російськими представниками, російськими агентствами, урядом РФ або з ким-небудь ще, щоб намагатися вплинути на ті вибори", - зазначив він.

Зазначимо, Левандовскі пішов з посади менеджера виборчої кампанії Трампа у червні 2016 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишнього головного стратега президента США Дональда Трампа Стіва Беннона допитають через можливе втручання Росії у вибори США в 2016 році.