ua en ru

Колишня дружина Трампа відмовилася стати послом США в Чехії

Колишня дружина Трампа відмовилася стати послом США в Чехії Фото: Дональд Трамп (nato.int)

Іванна Трамп не захотіла відмовлятися від поточного способу життя

Колишня дружина президента США Дональда Трампа Іванна Трамп відмовилася стати послом США в Чехії. Про це повідомляє CBS.

За словами Іванни, пропозиція надійшла від самого колишнього чоловіка. Однак Іванна не стала погоджуватися з такою пропозицією.

"Мені подобається моя свобода. Мені подобається робити те, що я хочу робити, йти туди, куди я хочу піти, з ким би я не хотіла. І я можу дозволити собі свій спосіб життя. Навіщо мені їхати і прощатися з Майамі взимку, сказати "до побачення" Сан-Тропе влітку, і попрощатися з весною в Нью-Йорку? У мене ідеальне життя", - розповіла вона.

Вона стверджує, що Трамп також радився з нею з приводу використання Twitter. Іванна схвалила те, як її колишній чоловік використовує соціальну мережу.

Зазначимо, Іванна Трамп народилася в Чехії, в місті Злін. У Чехословаччині вона була спортсменкою-лижницею. Проте пізніше вона переїхала в США, де познайомилася з Дональдом Трампом.

Нагадаємо, раніше Washington Post розповіла про невдоволення Трампа роботою Тіллерсона. Зокрема, між ними зростають розбіжності з низки зовнішньополітичних питань.