ua en ru

БЮТБ завтра розгляне питання про виключення депутатів, які проголосували за продовження повноважень ВР

Фракція БЮТ-«Батьківщина» завтра проведе засідання, на якому буде розглянуто питання про виключення з фракції депутатів, які проголосували за продовження повноважень ВР і місцевих рад. Про це РБК-Україна повідомло джерело в БЮТБ.
«Ми завтра о 12:00 проведемо засідання і повернемося до питання виключення тих депутатів, які на минулому сесійному тижні проголосували за закон про внесення змін до Конституції», - повідомило джерело.
Нагадаємо, що на вчорашньому засіданні фракції це питання не розглядалося
Нагадаємо також, що 19 листопада 2010 р. Верховна Рада (ВР) України попередньо схвалила проект закону (№ 7265) "Про внесення змін до Конституції України про проведення чергових виборів народних депутатів України, Президента України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів ", що передбачає уніфікацію термінів повноважень вищевказаних органів влади - 5 років.
За відповідне рішення проголосували 305 з 398 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі (ПР - 179, БЮТ-Батьківщина - 10, НУ-НС - 41, Компартія - 26, Блок Литвина - 20 і 29 - позафракційних).