ua en ru

БЮТ заблокує трибуну ВР, якщо до порядку денного не буде внесено питання щодо накладення мораторію на підвищення вартості газу, – О.Ляшко

Фракція БЮТ заблокує парламентську трибуну у випадку, якщо до порядку денного не буде внесено питання щодо накладення мораторію на підвищення вартості газу, пенсійного віку і тарифів ЖКП. Про це в кулуарах Верховної Ради журналістам заявив нардеп від БЮТ Олег Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Нас не влаштовує порядок денний сьогоднішнього засідання, оскільки він не відповідає нашим вимогам, які ми ставили. Тому ми заблокуємо парламентську трибуну, якщо не буде поставлено на розгляд першочергово законопроекту про встановлення мораторію на підвищення цін на газ, мораторію на підвищення пенсійного віку та прийняття постанов, які б регулювали питання зменшення цін на продукти харчування. Тому, фракція БЮТ попросила перерву, щоб провести консультації, на яких будемо вимагати поставити порядок денний, та питання", - сказав О.Ляшко.
При цьому, він зазначив, що вчора, 6 вересня, було досягнуто домовленості щодо внесення до порядку денного законопроектів про встановлення мораторію.