ua en ru

Бюджет Києва втратив понад 2,4 млн грн через незатверджені результати конкурсу по торгівлі хлібом, - "Київхліб"

Бюджет Києва втратив понад 2,4 млн грн через незатверджені результати конкурсу по торгівлі хлібом, - "Київхліб" Джерело фото:crimea.info
Бюджет Києва в 2014 р. недоотримав понад 2,4 млн грн через незатверджені результати конкурсу по створенню об'єктів роздрібної торгівлі хлібом.

Бюджет Києва в 2014 р. недоотримав понад 2,4 млн грн через незатверджені результати конкурсу по створенню об'єктів роздрібної торгівлі хлібом. Про це на прес-конференції повідомив голова наглядової ради ПАТ "Київхліб" Андрій Коломийченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Коли проходив цей конкурс, то сума всіх пайових внесків до міського бюджету в рік передбачалося близько 600 тисяч гривень. Завдяки тому, що ми в конкурсі поставили стимулюючий коефіцієнт більше трьох, бюджет недоотримав вже в цьому році понад 2,4 мільйона гривень - це прямі надходження до бюджету від інвестора", - розповів Коломийченко.

Він нагадав, що в листопаді "Київхліб" виграв інвестиційний конкурс по створенню об'єктів роздрібної торгівлі хлібом і хлібобулочними виробами, однак його результати досі не були затверджені розпорядженням київського міського голови.

Коломійченко підкреслив, що "Київхліб" просить КМДА затвердити результати цього конкурсу.

"Я не розумію, чому міський голова не підписав розпорядження. Щонеділі ми контактуємо з департаментами, ми контактуємо в рамках відпрацювання інвестиційного договору, коли мені різні особи з КМДА кажуть, що воно має бути підписана і воно не підписується", - поскаржився він і додав, що якщо розпорядження не буде затверджено найближчим часом, підприємство може звернутися в суд.

Згідно з умовами конкурсу, "Київхліб" отримав право розмістити 200 об'єктів роздрібної торгівлі хлібобулочної продукції в різних районах міста, проте підприємство досі не може розпочати процедуру встановлення Мафів без затвердження розпорядження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Київхліб" не виключає підняття цін на продукцію через падіння курсу гривні.