ua en ru

Бюджет-2018: Рада у четвер внесе зміни в документ

Бюджет-2018: Рада у четвер внесе зміни в документ Фото: Андрій Парубій (Віталій Носач, РБК-Україна)

ВРУ 21 грудня розгляне уточнення в державний бюджет на 2018 рік

Верховна Рада України (ВРУ) у четвер, 21 грудня, розгляне уточнення в державний бюджет на 2018 рік. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Міністерство оборони звернулося до ВРУ з проханням внести уточнення до прийнятого бюджету, що стосується соціального захисту військовослужбовців. Згідно з регламентом, ми вправі уточнити прийнятий бюджет окремим голосуванням", - заявив Парубій.

Голова ВРУ наголосив, що до апарату також надійшли проекти постанов, якими пропонується скасувати голосування за бюджет. Відповідні документи планується розглянути в середу, а в четвер депутати зможуть внести уточнення до державного бюджету з ініціативи Міноборони.

"Після цього для мене, як голови ВРУ, відкриється можливість підписання бюджету і передачі його на підпис президенту України", - зазначив Парубій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міжнародний валютний фонд (МВФ) бачить значні ризики в деяких статтях закону "Про Державний бюджет України на 2018 рік".