ua en ru

Бюджет-2017: в доопрацьованому проекті уряд збільшив розмір відрахувань НБУ на 4 млрд гривень

Бюджет-2017: в доопрацьованому проекті уряд збільшив розмір відрахувань НБУ на 4 млрд гривень Фото: у бюджеті-2017 Кабмін збільшив розмір відрахувань Нацбанку на 4 млрд гривень

Таким чином, Кабмін врахував пропозицію нардепів

У доопрацьованому законопроекті №5000 про державний бюджет на 2017 рік Кабінет міністрів України збільшив розмір відрахувань Національного банку до держбюджету на 4 млрд гривень. Про це сказано в пояснювальній записці до документа.

"Додаткові витрати передбачено забезпечити за рахунок збільшення дохідної частини бюджету, що сталося в основному в частині: коштів, що перераховуються Національним банком України відповідно до Закону України "Про Національний банк України"- 4,0 млрд гривень", - сказано в записці.

Так, згідно з порівняльною таблицею, депутати Верховної Ради запропонували уряду в доопрацьованому бюджеті-2017 збільшити суму коштів, що перераховує Нацрегулятор в загальний фонд держбюджету, з 41 млрд до 45 млрд гривень. У таблиці навпроти даної пропозиції стоїть позначка "Враховано".

Нагадаємо, у Верховній Раді України з'явився текст доопрацьованого законопроекту №5000 про державний бюджет на 2017 рік.