ua en ru

Бурбак: за позачерговими виборами в Раду підуть вибори президента

Бурбак: за позачерговими виборами в Раду підуть вибори президента Фото: Максим Бурбак

За словами Бурбака, відставка уряду – це не вирішення ситуації

За позачерговими виборами до Верховної Ради України підуть вибори президента. Про це в ході погоджувальної ради парламенту заявив лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, передає "112".

"Будь-якій розумній людині зрозуміло, що відставка уряду - це не вирішення ситуації, а стрибок у прірву гострого загальнодержавного кризи й громадського неспокою. Пора відверто говорити, що це проросійський план. Скільки ще разів нам потрібно наступити на граблі, щоб, нарешті, зрозуміти, що Москва тільки й чекає, коли тут все знову загориться. Не вважайте жодних ілюзій, слідом за відставкою, достроковими парламентськими, будуть і дострокові президентські вибори, тому що в новий парламент пройдуть колишні регіонали і дикі популісти. Ще раз підкреслюю, відставка уряду і розвал коаліції, це дестабілізація України, серйозні проблеми з західними союзниками і МВФ, а далі повна невідомість", - заявив Бурбак.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що дострокові парламентські вибори не будуть сприяти реформам і можуть викликати економічний колапс.