ua en ru

Буковиця чекає кожного в цьому сезоні

Буковиця чекає кожного в цьому сезоні Буковиця

Сучасна людина велике значення приділяє активному відпочинку. Дуже багато хто воліє взимку гірськолижні курорти. Відмінним вибором любителів гірських красот і захоплюючого відпочинку на лижах стане відвідування Карпат і курортного комплексу буковіци. Гірськолижний курорт буковіци - це маленький куточок природи, який не чіпала цивілізація, що характеризується найчистішим повітрям, білосніжними схилами, чистими джерелами. Цей комплекс розташовується неподалік від таких курортів як Східниця та Трускавець.

Буковиця - комплекс якісних послуг

Відвідавши гірськолижний курорт, кожен відвідувач отримує:

• Траси різного рівня складності.
• Три підйомника, в тому числі, і навчальний для дітей.
• Покриття трас, як натуральним снігом, так і штучним, що робить сезон досить довгим.
• Оформлення спорядження в прокат. Продукція представлена ​​високої якості від найкращих виробників, що забезпечує безпечне і приємне підкорення гірських висот.
• Можливість отримання постійного абонемента, який в деяких випадках має на увазі знижку в 50%.
• Можливість складання індивідуальної програми.
• Послуги школи інструкторів. Гірськолижний курорт пропонує не тільки відмінно провести час, а й навчитися кататися на лижах і сноуборді. Всі заняття по освоєнню і вдосконалення будуть проходити під постійним наглядом професійних наставників. Тренування можуть проводитися, як групами, так і в індивідуальному порядку.

Активний відпочинок взимку, що може бути краще ?!

Гірськолижний курорт пропонує відвідати свій комплекс як у вихідні дні, так і в будні. Тут можна чудово провести час, удосконалити свої навички катання на лижах чи сноуборді. У комплексі створені всі умови для гарного відпочинку всією сім'єю. Саме тут можна навчити свого малюка стояти на лижах.

Крім добре обладнаних гірських висот, Буковиця має добре розвинену інфраструктуру: готельні номери, кафе, ресторани і т.д. Після тривалого часу на холоді, ви явно захочете погрітися і випити чашечку гарячого глінтвейну.

Підкоряйте гори в повному комфорті і з задоволенням!