ua en ru

Майбутнє російсько-українських відносин безпосередньо залежить від результатів виборів до ВР, - "Єдина Росія"

Майбутнє російсько-українських відносин безпосередньо залежить від результатів виборів до Верховної Ради України. Про це заявив член генеральної ради партії "Єдина Росія", депутат Держдуми Дмитро Саблін, повідомляє прес-служба партії.

У неділю, 28 жовтня російський парламентарій знаходиться в Україні в якості міжнародного спостерігача на виборах. "Від партії "Єдина Росія" на виборах працює 25 спостерігачів в 12 областях від Західної до Східної України", - повідомив Саблін.

За його словами, представники "Єдиної Росії" відвідали вже 69 виборчих дільниць. "На нинішній момент зауважень, які б впливали на виборчий процес, виявлено не було. Певні технічні моменти існують, але загалом вибори йдуть згідно з законодавством", - констатував депутат Держдуми.

Член Генради "Єдиної Росії" також підкреслив, що підсумки виборів депутатів українського парламенту мають принципове значення для вибудовування подальшого діалогу з Росією. "Від результату виборів безпосередньо залежить майбутнє відносин між РФ і Україною", - заявив він.

Депутат Держдуми нагадав, що у "Єдиної Росії" є договір про співпрацю з Партією регіонів. "Наша партія підтримує Партію регіонів. А також підтримує всі проросійські сили на Україні", - зазначив Саблін.

Нагадаємо, сьогодні в Україні проходять вибори до Верховної Ради. Виборчі дільниці по всій країні працюють з 8 до 20:00.

Відзначимо, середня явка на виборчих дільницях в Україні станом на 16:00 склала 44,6%.

Читайте також: Україна готова до пошуку компромісів з Росією в газових питаннях, - Янукович