ua en ru

Майбутнє Реброва в "Динамо" вирішиться після закінчення сезону, - Суркіс

Майбутнє Реброва в "Динамо" вирішиться після закінчення сезону, - Суркіс Фото: Ігор Суркіс та Сергій Ребров

Президент клубу розповів, що поки він ні з ким з інших тренерів не вів переговори

Президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що рішення щодо майбутнього головного тренера київського клубу Сергія Реброва буде прийматися після завершення сезону. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Профутбол".

Чинний контракт Реброва з "Динамо" закінчується в кінці сезону. Суркіс заявив, що пропонував йому продовжити угоду, але сам тренер попросив обговорити це після закінчення нинішнього угоди.

"Взимку я пропонував Реброву продовжити контракт, але він попросив доопрацювати поточний, і тільки тоді вже ухвалювати рішення. Це абсолютно нормальна практика. Ми цивілізовано сядемо з Сергієм Станіславовичем за стіл і будемо вирішувати його подальшу долю. Не все залежить від мене. Багато залежить від Реброва. Є у нього мотивація, чи хоче він працювати, прогресувати з цією командою і досягати результату", - сказав він.

Крім того, Суркіс розповів, що він поки що ні з ким з інших тренерів не вів переговори.

"Я ні з одним тренером не вів переговори, як про це пишуть в інтернеті - ні з Хацкевичем, ні з Лужним, ні з Калитвинцевим. Настане момент після чемпіонату, коли ми будемо приймати рішення по тренеру", - підкреслив Суркіс.

Після 22 турів поточного сезону української Прем'єр-ліги "Динамо" йде на другому місці, відстаючи від "Шахтаря" на 14 очок. Крім того, "Динамо" під керівництвом тренерського штабу Сергія Реброва не змогло вийти з групи Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров був визнаний кращим тренером України за підсумками 19 туру української Прем'єр-ліги.