ua en ru

БЦ ASTARTA сконцентрував на Подолі найбільші компанії зі сфери IT та цифрових технологій

БЦ ASTARTA сконцентрував на Подолі найбільші компанії зі сфери IT та цифрових технологій

До кінця 2017 року в БЦ ASTARTA Organic Business Center переїде український офіс міжнародного промислового концерну Siemens AG – дочірнє підприємство "Сіменс Україна", а також київський офіс міжнародної IT-компанії Netcracker. Договори оренди з БЦ були підписані протягом липня-вересня 2017. Раніше повідомлялося, що в БЦ ASTARTA свої офіси відкриють 2 великі IT-компанії – Sigma Software і креативний офісний простір Creative Quarter ("Креативний квартал"). Таким чином, завдяки БЦ ASTARTA Поділ стає центром ділового життя київської IT-спільноти, цифрових технологій і рішень для промисловості.

"Для компаній, що працюють в сфері цифрових технологій та IT, головні критерії при виборі офісу – це технологічність, інноваційність, а також розвинена інфраструктура і можливості для відпочинку співробітників, – повідомила директор з оренди БЦ ASTARTA Юлія Щаслива. – БЦ ASTARTA – перша в Києві будівля, сертифікована за міжнародним стандартом енергоефективного будівництва BREEAM. Також будівля має інфраструктуру з сервісами за принципом "місто в місті" і власним парком для відпочинку".

БЦ ASTARTA сконцентрував на Подолі найбільші компанії зі сфери IT та цифрових технологій

В HR-департаменті компанії Netcracker зазаначили, що ключовими критеріями при виборі офісу були транспортна доступність і наближеність до метро, наявність авто і велопаркінгу, комплексний підхід до благоустрою кварталу, інфраструктура району, панорамні види з вікон і використання енергоефективних технологій. У Siemens підкреслили, що компанія є провідним постачальником безпечних, надійних, енергозберігаючих та екологічно чистих рішень для будівель та інфраструктури, тому для них є дуже важливим використання "зелених" та енергоефективних технологій в БЦ ASTARTA.

Офіс Netcracker розраховано на 500 співробітників, він розміститься на двох поверхах 1-ої черги БЦ, а київський офіс Siemens займе 1840 кв. м на восьмому поверсі будівлі, в ньому будуть облаштовані робочі місця для 150 співробітників.

Нагадаємо, урочисте відкриття 1-ої та 2-ої черги БЦ ASTARTA відбудеться 25 жовтня 2017 року. В рамках БЦ ASTARTA також почнуть роботу перший в Україні туристичний хаб TravelHub, агрохолдинг "Астарта-Київ", відділення банку "Райффайзен Банк Аваль" та їдальня Dinners.