ua en ru

У БЦ ASTARTA відкриються офіси Creative Quarter, Sigma Software, Travel Hub і "Астарта-Київ"

У БЦ ASTARTA відкриються офіси Creative Quarter, Sigma Software, Travel Hub і "Астарта-Київ"

В 2-му півріччі 2017 року у Києві відкриється лише один новий бізнес-центр, це – ASTARTA Organic business center, відкриття якого заплановано на жовтень 2017 року. Влітку 2017 року БЦ ASTARTA Organic business center уклала договори оренди з кількома якірними орендарями – українським представництвом міжнародної IT-компанії Sigma Software, креативним офісним простором Creative Quarter ("Креативний квартал"), агрохолдингом "Астарта-Київ", першим в Україні туристичним хабом Travel Hub, а також операторами інфраструктури – банком "Райффайзен Банк Аваль" та їдальнею Dinners. Як повідомили у прес-службі БЦ, угоди було укладено командою керуючої компанії БЦ ASTARTА самостійно, без залучення брокерських компаній.

"У червні ми підписали договори оренди на 12 тис кв.м. або 36,5% офісних площ в 1-ій і 2-ій черзі БЦ ASTARTA. У липні заплановано підписання контрактів ще на 6 900 кв.м офісних приміщень за раніше підписаними протоколами про наміри. З урахуванням всіх угод, наповненість двох черг БЦ ASTARTA складає 58%", – розповіла директор з оренди БЦ ASTARTA Юлія Щаслива.

В БЦ ASTARTA запуститься друга локація відомого креативного офісного простору Creative Quarter ("Креативний квартал"). Засновники Creative Quarter Ілля Кенігштейн і Роман Хміль продовжать традицію зі створення ультимативної інноваційної інфраструктури для компаній і підприємців, за рахунок організації багатофункціонального простору. На першому етапі Creative Quarter займе 2000 кв.м. на 3 поверсі БЦ ASTARTA і зможе прийняти 400 резидентів. Надалі заплановано розширення простору до 4000 кв.м для 800 резидентів.

Також в БЦ ASTARTA відкриється київський офіс Sigma Software, міжнародної компанії, що надає послуги з IT-консалтингу. Новий офіс Sigma Software займе 2038 кв.м. на 7-му поверсі БЦ. Агрохолдинг "Астарта-Київ" розміститься на 5000 кв.м в 1-ій та 2-ій черзі БЦ на 9, 10, 11 і 12 поверхах бізнес-центру.

Туристичний хаб з коворкінгом, офісами і конференц-зоною Travel Hub відкриється на 2-му поверсі БЦ та забере 455 кв.м. Він стане першим в Україні простором для роботи і спілкування, присвяченим виключно туризму, де професіоналам і просто любителям подорожей буде цікаво і комфортно.

Нагадаємо, БЦ ASTARTA (клас А) – перша будівля в Україні, побудована відповідно до технологій "зеленого" будівництва і сертифікована за міжнародним стандартом BREEAM (серпень 2016). В БЦ застосовуються енергоефективні технології, сучасна інженерія, системи інтелектуального управління. Це єдина офісна будівля в Україні, яка має внутрішній двір з рекреаційною зоною для відпочинку орендарів БЦ і гостей кварталу: стильний сквер, зелений газон для прогулянок, фонтан з підсвічуванням, зручні лавки і малі архітектурні форми, літня тераса. Інфраструктура БЦ створена в концепті "місто в місті": зона побутових послуг, відділення банку та пошти, нотаріус, ресторан , кав'ярня, їдальня, спортклуб, супермаркет. Загальна площа БЦ – 62,5 тис. кв.м, з них офісних площ – 35 тис. кв.м, включає 3 черги будівництва, відкриття перших двох черг БЦ – жовтень 2017. БЦ ASTARTA розташований в діловому центрі Києва на перетині вулиць Нижній Вал, Ярославська, Набережно-Хрещатицька, в пішій доступності від станцій метро "Контрактова площа" і "Тараса Шевченка".