ua en ru

У Брюсселі відбудеться засідання Комітету асоціації ЄС-Україна

У Брюсселі відбудеться засідання Комітету асоціації ЄС-Україна Фото: Наступного тижня у Брюсселі відбудеться засідання Комітету асоціації ЄС-Україна

У засіданні передбачається участь 18 заступників міністрів України з питань європейської інтеграції

У Брюсселі (Бельгія) в середу, 15 липня відбудеться перше засідання Комітету асоціації ЄС-Україна. Про це повідомили в місії України при ЄС, передають Еuplus.info.

Так, згідно з інформацією, в засіданні передбачається участь 18 заступників міністрів України з питань європейської інтеграції. У рамках засідання передбачається обговорення питань політичного, торговельно-економічного та секторального співробітництва.

"Головна мета - встановити прямі робочі контакти і обговорити взаємодію з конкретних напрямків співпраці", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, як повідомили в прес-службі Єврокомісії, з групою українських заступників міністрів зустрінеться комісар з питань Європейської політики сусідства та переговорам з розширення Йоханнес Хан.

Нагадаємо, Президент Європарламенту Мартін Шульц пообіцяв зробити все можливе для якнайшвидшого введення безвізового режиму України з ЄС.