ua en ru

У Брюсселі евакуювали Королівський палац, ще кілька будівель заміновано

У Брюсселі евакуювали Королівський палац, ще кілька будівель заміновано Фото: Королівський палац евакуювали після повідомлень про вибухи в аеропорту "Завантем" і метро Брюсселя

Також повідомляється про мінування студентського містечка Брюссельського університету і підземної парковки хмарочоса "Південна вежа"

У Брюсселі після повідомлень про вибухи в аеропорту "Завантем" і метро евакуювали Королівський палац. Про це з посиланням на телеканал RTBF повідомляє Reuters.

Як повідомляється, Королівський палац в Бельгії евакуювали у вівторок після вибуху біля станції метро і двох вибухів в міському аеропорту, в результаті яких загинули 26 людей.

Крім того, за інформацією HLN, у студентському містечку Брюссельського університету шукають вибухівку. Студентів спочатку попросили залишатися в корпусі Еттербік, а пізніше евакуювали.

Крім того, на підземній парковці хмарочоса "Південна вежа" виявили два підозрілих пакета.

Нагадаємо, в причетності до терактів, які відбулися сьогодні, 22 березня, у Брюсселі (Бельгія) підозрюють бойовиків терористичної угруповання "Ісламська держава" (ИГИЛ).

Сьогодні вранці в аеропорту "Завентем" і на станції метро Маальбек сталися теракти. Два вибухи прогриміли в аеропорту в залі вильотів біля стійки American Airlines, а пізніше ще один вибух прогримів на станції метро біля інститутів Євросоюзу.

Повідомлялося, що число жертв в результаті вибуху на станції метро Маальбек зросла до 15 людей.