ua en ru

Бриль заявив, що в 2018 році головні дороги Запорізької обл. будуть приведені в порядок

Бриль заявив, що в 2018 році головні дороги Запорізької обл. будуть приведені в порядок Фото: Костянтин Бриль (1news.zp.ua)

За його словами, в 2018 році запланована передача на баланс Запорізької області 5 тис. км доріг

В 2018 році всі головні дороги в Запорізькій області будуть приведені в порядок. Про це заявив голова Запорізької облдержадміністрації (ОДА) Костянтин Бриль під час перевірки виконання ремонту автодороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя.

"Запланований на цей рік ремонт дороги Київ-Дніпро вже виконано на 45%. Нас задовольняють якість та темпи виконання робіт підрядником. Ми вкладаємося в заплановані терміни. Наступного року продовжимо співпрацю з цим підрядником. Думаю, що при такій швидкості ми в 2018 році приведемо в порядок всі головні дороги регіону", - заявив Бриль.

Голова ОДА також зазначив, що ремонт доріг забезпечує роботою сотні людей, в регіоні створюються нові робочі місця, розвивається підприємництво.

"Кожен відремонтований кілометр дороги дає кілька сотень робочих місць. Мова йде не тільки про наших будівельників і ремонтників. Адже вздовж оновлених доріг будуть будуватися заправки, кафе і розвиватися інші напрями бізнесу ", - зазначив глава області.

Бриль повідомив, що вже наступного року запланована передача на баланс Запорізької області 5000 кілометрів доріг. Фінансування з держбюджету ремонту доріг в 2018 році складе 540 000 000 гривень. Чиновник також пообіцяв, що ремонтувати будуть не лише центральні дороги, але і автодороги між районами.