ua en ru

Британія допоможе Україні у реформуванні податкової системи

Британія допоможе Україні у реформуванні податкової системи Фото: Петро Порошенко зустрівся з Борисом Джонсоном у Києві

Глава МЗС Великої Британії Борис Джонсон також пообіцяв докладати якомога більше зусиль для реалізації Мінських домовленностей

Велика Британія допомагатиме Україні з реформуванням податкової системи. Про це сьогодні під час брифінгу заявив голова британського МЗС Борис Джонсон, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми будемо допомагати у реформуванні податкової системи і кілька наших видатних, у тому числі і податкових "туристів" будуть працювати в Україні", - заявив Джонсон.

З його слів, сьогодні під час зустрічей з президентом України Петром Порошенком та міністром закордонних справ Павлом Клімкіним також обговорювалося питання врегулювання ситуації на Донбасі та втілення Мінських домовленостей.

"Я дуже багато чую, що від росіян залежить серйозний поштовх, але я маю сказати, що це залежить від усіх сторін і ми будемо докладати якомога більше зусиль для того, щоб цей процес рухався вперед", - додав Джонсон.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає "комедійним" підхід Російської Федерації до припинення вогню на Донбасі.