ua en ru

Британія підпише угоди про вільну торгівлю з США та Австралією

Британія підпише угоди про вільну торгівлю з США та Австралією Фото: Тереза Мей розповіла про угоди про вільну торгівлю з США та Австралією

Тереза Мей заявила, що прагне підписати пакет угод якомога швидше

Новий уряд Великої Британії під керівництвом Терези Мей після Brexit готується до підписання угод про вільну торгівлю з Австралією і США. Про це повідомило британське видання The Telegraph.

"Під час телефонної розмови з прем'єр-міністром Австралії Малкольмом Тернбуллом в суботу Тереза Мей заявила, що прагне підписати пакет угод про вільну торгівлю як можна швидше.


Вона також додала, що швидкий початок процесу переговорів вельми обнадіює і свідчить про те, що Велика Британія буде процвітати і за межами Європейського союзу.

Відомо також, зазначає видання, про намір нового міністра з міжнародної торгівлі Британії Ліама Фокса найближчим часом провести переговори щодо аналогічної угоди з Білим домом.

Нагадаємо, новопризначений глава британського МЗС Борис Джонсон заявив, що Велика Британія зробить все, щоб поліпшити відносини з Європою і Сполученими Штатами Америки.