ua en ru

У Британії виявлено 60 будинків з вогненебезпечним облицюванням

У Британії виявлено 60 будинків з вогненебезпечним облицюванням Фото: лондонські пожежники (twitter.com/london fire brigade)

Інспекція 600 будинків по всій країні була проведена після того, як у Лондоні згоріла висотна багатоквартирна будівля Grenfell Tower

У Великый Британії облицювання 60 багатоповерхових житлових будинків у 25 районах не пройшло пожежну інспекцію на займистість. Про це заявив британський уряд, передає BBC.

У 600 таких будівлях по всій країні була проведена інспекція після того, як у Лондоні згоріла висотна багатоквартирна будівля Grenfell Tower, у результаті чого загинули щонайменше 79 осіб.

Міністерство у справах місцевого самоврядування повідомило, що у всіх будинках, обстежених на сьогодны, облицювальні панелі виявилися горючими.

Уточнюється, що будинки з вогненебезпечними панелями виявлені в лондонських районах Барнет, Брент, Ізлінгтон, Кемден, Ламбет, Вондсуорт і Хонслоу, а також в інших містах Англії - Донкастері, Манчестері, Норіджі, Плімуті, Портсмуті, Стоктон-он-Тізе і Сандерленді.

Нагадаємо, слідство дійшло висновку, що до швидкому поширення полум'я по всьому будинку під час пожежі в Лондоні призвела форма багатоповерхівки Grenfell Tower.