ua en ru

У Британії через пожежу в аеропорту скасовано майже 100 авіарейсів Ryanair та EasyJet

У Британії через пожежу в аеропорту скасовано майже 100 авіарейсів Ryanair та EasyJet Фото: пожежа в аеропорту Станстед (twitter.com/DerangedRadio)

Пожежа виникла в одному із автобусів, який підвозить пасажирів до літаків

Через пожежу біля одного із терміналів аеропорту Станстед (Велика Британія), було скасовано авіарейси переважно компаній Ryanair EasyJet. Через ажіотаж на авіасполучення перед Великоднем, вилетіти не змогли майже 15 тис. пасажирів, передає Independent.

Зазначається, що пожежа виникла в одному із автобусів, який підвозить пасажирів до літаків. Автобус був саме припаркований біля одного із терміналів аеропорту.

"Близько 16:00 за місцевим часом загорівся шатловий автобус біля терміналу аеропорту. Співробітники евакуювали пасажирів із зони чекіну", - йдеться у повідомленні.

У Британії через пожежу в аеропорту скасовано майже 100 авіарейсів Ryanair та EasyJetФото: пожежа в аеропорту Станстед (twitter.com/DerangedRadio)

Через сильне задимлення було скасовано майже 100 рейсів. Більшість зі скасованих рейсів - понад 80 - мала забезпечити компанія Ryanair до Венеції, Праги, Барселони тощо.

Також лоукост EasyJet скасував рейси в Амстердам, Більбао та Неаполь.

Через хаос із повторним чекіном аеропорт Станстед буде закрито до кінця суботи, 31 березня.

Нагадаємо, через вируючу піщану бурю в Єгипті в країні 29 березня 2018 року було повністю зупинено транспортне сполучення. У Єгипті були закриті аеропорти, морські порти і залізниці.