ua en ru

У Бразилії велика пожежа охопила будівлю музею

У Бразилії велика пожежа охопила будівлю музею Фото: пожежа в Бразилії

До місця НП спрямовані 35 пожежних автомобілів і 100 чоловік персоналу екстрених служб

Велика пожежа сталася в понеділок в будівлі музею португальської мови в найбільшому бразильському мегаполісі Сан-Паулу. Про це повідомляють екстрені служби міста.

За їхніми даними, до місця НП були спрямовані 35 пожежних автомобілів і 100 чоловік персоналу з екстрених служб. Вогонь охопив значну частину будівлі, в час боротьби з вогнем загинув один із пожежних.

Наголошується, що музей португальської мови, відкритий в березні 2006 року, розташований в самому центрі міста в будівлі колишнього залізничного вокзалу дев'ятнадцятого століття.

За попередньою версією, пожежа почалася на першому поверсі, де розташовуються різні тимчасові виставки, потім перекинувся на другий поверх і дійшов до даху і вежі, зазначає портал Globo News.

Як повідомляється, понеділок був вихідним для музею днем, тому в будівлі майже не було відвідувачів. У музеї демонструвалися різні мультимедійні продукти, присвячені португальській мові, проте справжніх артефактів в будівлі майже не було. Однак тепер експозицію доведеться повністю відновлювати заново, зазначають співробітники музею.

Нагадаємо, в університеті Пекіна стався вибух, є жертви.