ua en ru

Брата глави Ірану заарештували за звинуваченням у фінансових злочинах

Брата глави Ірану заарештували за звинуваченням у фінансових злочинах Фото: президент Ірану Хасан Рухани (london.mfa.gov.ir)

Хоссейн Ферейдун не зміг внести заставу

Брата президента Ірану Хасана Рухани Хоссейна Ферейдуна заарештували за звинуваченням у фінансових злочинах. Про це повідомляє The Daily Star.

"Брат президента Ірану Хасана Рухани, Хоссейн Ферейдун, був арештований за звинуваченнями в здійсненні фінансових злочинів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією заступника начальника судової системи Голамхоссейн Мохсені Еджеі, було проведено кілька розслідувань стосовно брата голови Ірану.

"Були також залучені інші люди, деякі з яких перебувають у в'язниці. Вчора Хоссейну Ферейдуну запропонували внести заставу, але через те, що він не зміг її внести, він був відправлений у в'язницю", - резюмував Голамхоссейн Мохсені Еджеі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву влади Ірану, що в липні в Тегерані буде підписано угоду з французької нафтогазової компанією Total по розробці іранських газових родовищ в регіоні Південний Парс.