ua en ru

В БПП заявили, що Порошенко не підтримує ідею розриву дипвідносин з Росією

В БПП заявили, що Порошенко не підтримує ідею розриву дипвідносин з Росією Фото: Іван Винник (УНІАН)

За словами нардепа, сьогодні відбулася зустріч фракції БПП з Порошенком

Президент України Петро Порошенко не підтримує ідею розриву дипломатичних відносин з Російською Федерацією (РФ). Про це в ефірі телеканалу "Прямий" заявив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Іван Винник.

За його словами, сьогодні відбулася зустріч фракції БПП з Порошенком, на якій обговорювалися законопроекти завтрашнього порядку денного Верховної Ради України.

"Велика дискусія йшла, по широкому колу питань - кожен почув своє. Єдине, що можу сказати - президент не підтримує, наприклад, ідею розриву дипломатичних відносин з Російської Федерацією. Ідею, яку я пропонував комітету - вона залишається на розгляді. Будемо визначатися в подальшому з модальністю", - заявив Винник.

Нагадаємо, раніше російське видання "Комерсант" з посиланням на свої джерела повідомило, що Верховна Рада України (ВР) наступного тижня може ухвалити рішення про розірвання дипломатичних відносин з РФ. Зазначалося, що відповідну поправку в закон про реінтеграцію Донбасу вніс депутат ВР від "Блоку Петра Порошенка" Іван Винник.