ua en ru

БПП: Абромавічус взяв лікарняний

БПП: Абромавічус взяв лікарняний Фото: Айварас Абромавічус

При цьому в МЕРТ повідомили, що у міністра скасовано низку зустрічей в першій половині дня

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус знаходиться на лікарняному. Про це журналістам повідомив член паралментской фракції БПП Єгор Фірсов, передає кореспондент РБК-Україна.

"За моєю інформацією, зараз Абромавічус знаходиться на лікарняному. Або це тактичний хід чи це дійсно воно в зв'язку з переживаннями погіршилося здоров'я у міністра",- сказав Фірсов і додав, що сьогодні міністр повинен був з'явитися на засіданні фракції БПП, але не прийшов.
За словами депутата, поки фракція не визначилася, чи підтримуватиме відставку Абромавичуса.

"Ще рішень (або підтримувати відставку Абромавичуса - ред.) ніяких не було прийнято, хоча фрацкия в цьому питанні розділилася. Є ті, які підтримують Абромавичуса, є ті, які не підтримують і навіть є інформація, що частина депутатів від БПП, коли його повинні були вчора запросити на засідання фракції навіть погрожували Абромавичусу... політично чинили тиск, що він зробив не правильно", - додав він.

Відзначимо, що в прес-службі МЕРТ не змогли однозначно відповісти на питання про те, чи перебуває Айварас Абромавічус на лікарняному. Однак там підтвердили, що всі зустрічі міністра на першу половину дня скасовані

"Вчора допізна проводив якісь зустрічі, тому вранці, можливо, він погано себе почуває",- сказали в прес-службі.

Нагадаємо, 3 лютого глава Мінекономрозвитку Айварас Абромавічус повідомив свою відставку. Міністр заявив, що народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" (БПП) Ігор Кононенко блокував роботу міністерства.