ua en ru

БПП на своєму з’їзді схвалив бюджет партії на 2017 рік

БПП на своєму з’їзді схвалив бюджет партії на 2017 рік Фото: партія БПП

БПП також ухвалила рішення про участь місцевих організацій партії у позачергових місцевих виборах

Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" на з’їзді схвалила свій бюджет на 2017 рік. Про це повідомляє прес-служба БПП.

"З’їзд партії затвердив кошторис партії на 2017 рік. Загальна сума видатків у 2017 році складе 112 млн 104 тис. грн. З них 60 відсотків, або 67 млн 565 тис. грн передбачені на діяльність місцевих організацій партії", - сказано в повідомленні.

Також ухвалено рішення про участь місцевих організацій партії у позачергових виборах сільських, селищного та міського голів 30 квітня 2017 року, а також у перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 30 квітня 2017 року.

Крім того, з’їзд партії затвердив рішення про обрання головою Хмельницької територіальної організації партії Костянтина Чернилевського та головою Черкаської територіальної організації партії Сергія Кудактіна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на з'їзді 17 березня планують розглянути питання обрання нового керівництва партії.

Відзначимо, в кінці травня 2016 мер Києва Віталій Кличко заявив про складання повноважень голови партії БПП. При цьому формально він залишається офіційним главою політсили.