ua en ru

БПП формує позицію щодо пенсійної реформи тільки після спілкування з міністрами, - нардеп

БПП формує позицію щодо пенсійної реформи тільки після спілкування з міністрами, - нардеп Фото: Сергій Березенко (УНІАН)

В БПП чекають коментування закону з боку міністрів

Народні депутати з "Блоку Петра Порошенко" визначиться з позицією щодо проекту пенсійної реформи тільки після того, як члени Кабінету Міністрів представлять його на засіданні фракції. Про це сьогодні в кулуарах Верховної Ради журналістам заявив заступник голови фракції БПП Сергій Березенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Є чітка позиція фракції - без того, щоб прем'єр-міністр Володимир Гройсман, віце-прем'єр Розенко, міністр соцполітики Рева не прийшли і не прокоментували цей закон, фракція не буде визначатися, та не буде заявляти позицію про підтримку або не підтримку", - заявив Березники.

Раніше заступник голови БПП Ігор Кононенко заявив, що Верховна Рада може ухвалити проект пенсійної реформи в першому читанні на наступному пленарному тижні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, що Кабінет міністрів України сьогодні, 21 червня 2017 року, направить у Верховну Раду України пакет законопроектів щодо пенсійної реформи.