ua en ru

В БПП розповіли, коли з'явиться остаточна версія законопроекту про реінтеграцію Донбасу

В БПП розповіли, коли з'явиться остаточна версія законопроекту про реінтеграцію Донбасу Фото: Артур Герасимов (solydarnist.org)

Документ з'явиться після затвердження на РНБО

Голова фракції "Блок Петра Порошенко" Артур Герасимов розповів, коли з'явиться остаточна версія законопроекту про реінтеграцію Донбасу, повідомляє "112 Україна".

Так, за словами Герасимова, зазначений законопроект отримає остаточний вигляд тільки після затвердження на Раді національної безпеки і оборони України (РНБО).

"Остаточна версія з'явиться тільки тоді, коли вона буде затверджена на РНБО", - сказав він.

На даний момент, за словами Герасимова, документ обговорюється в РНБО і Нацраді реформ і поки що не готовий до внесення на розгляд Верховної Ради України.

"В РНБО, і на Нацраді реформ дуже багато йде конструктивного обговорення. Висловлюються думки, іноді протилежні, знаходяться компроміси, приймаються рішення, які впливають на остаточний вид того або іншого документа", - додав Герасимов, зазначивши, що після прийняття законопроекту процес повернення окупованих територій прискориться.

Нагадаємо, раніше представник президента у Верховній Раді України Ірина Луценко заявляла, що законопроект про реінтеграцію Донбасу фактично завершено і розглянуто на 99,9%.