ua en ru

В БПП розраховують на входження до фракції сьогодні ще кількох нардепів

В БПП розраховують на входження до фракції сьогодні ще кількох нардепів Фото: Юрій Луценко повідомив про можливе поповнення фракції БПП

За словами Луценка, є заяви на входження нардепів в "Народний фронт"

У парламентській фракції "Блок Петра Порошенка" розраховують на входження до свого складу сьогодні ще кількох народних депутатів. Про це журналістам повідомив лідер БПП Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"На даний момент БПП прийняв у свої ряди трьох позафракційних депутатів. Ще кілька людей готуються написати заяви сьогодні", - повідомив Луценко.


За його словами, також є заяви на входження народних депутатів до фракції "Народний фронт".

"Зараз ми хочемо пройти етап подання на нового прем'єра президенту. Після цього приймемо рішення, коли голосувати за створення нового уряду. Я сумніваюся в доцільності організації позачергового засідання за умови відсутності президента і до кінця сформованого уряду і програми", - наголосив Луценко і додав, що планується, що президент повернеться з США в суботу, а вже в понеділок відбуває з тижневим візитом до Японії.

Він пояснив, що як тільки знову сформована коаліція висуне кандидата у прем'єри, кілька днів потрібно для формування складу уряду та його програми.

"Зараз потрібно пройти етап висунення прем'єра, кілька днів займе остаточне комплектування уряду, після цього уточнення програми. І всі ці документи, як будуть готові, можна голосувати. Чи буде це наступний тиждень або наступний пленарний тиждень, покаже час", - наголосив Луценко.

Нагадаємо, Луценко допускає, що коаліція може бути створена вже сьогодні.