ua en ru

У БПП прокоментували можливе призначення Ахметова і Бойка на Донбас

У БПП прокоментували можливе призначення Ахметова і Бойка на Донбас Фото: Юрій Бойко і Рінат Ахметов можуть очолити ОРДЛО

Йдеться про їхнє призначення головами окремих районів окупованих областей

Інформація про проведення переговорів в Адміністрації президента з Юрієм Бойком та Рінатом Ахметовим про можливе призначення їх головами окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) вельми вірогідна і заслуговує довіри. Про це заявив народний депутат від БПП Мустафа Найєм в ефірі 112 Україна.

"Чув про те, що такі переговори ведуться. На той момент це були переговори про те, щоб якось влаштовувати там вибори. Яка кінцева мета цих переговорів, до чого прийшли в кінці я не знаю", - сказав нардеп, зазначивши, що раніше опублікована інформація з цього приводу "вельми вірогідна і заслуговує довіри".

Найєм такоож заявив, що "такий варіант розвитку ситуації пов'язаний із великими ризиками і для президента, і для тих людей, які готові це зробити".

Нагадаємо, раніше деякі ЗМІ повідомили, що кандидатури Ахметова і Бойка розглядають у якості голів окремих районів Донецької та Луганської областей. Зокрема повідомлялося, що Віктор Медведчук запропонував президенту Петру Порошенку план, згідно з яким у ОРДЛО створять адміністрації, а їхніми головами призначать фігури, які влаштували б і Київ, і Москву.