ua en ru

В БПП закликали Яценюка перевірити діяльність Полторака і Авакова

В БПП закликали Яценюка перевірити діяльність Полторака і Авакова Фото: Юрій Луценко

Луценко закликав також перевірити діяльність заступників міністрів

Фракція "Блок Петра Порошенко" закликала прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка провести перевірку діяльності міністра оборони Степана Полторака і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це в ході виступу з трибуни Верховної Ради повідомив лідер фракції БПП Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, у фракції назвали факти неналежного забезпечення військовослужбовців формою, а також наявність раніше судимих осіб у складі добровольчих батальйонів МВС.

"У нас є питання про забезпечення формою наших військовослужбовців до Міністерства оборони, у нас є питання про те, як десятки раніше судимих змогли потрапити в добровольчі батальйони МВС. Ці питання ми будемо вирішувати в робочому порядку і закликаємо уряд провести перевірку здатності своїх представників на вищих посадах та їх заступників до виконання плану дій уряду та коаліційної угоди", - заявив Луценко.

Нагадаємо, фракція "Блоку Петра Порошенко" пропонує фракціям коаліції розглянути питання відставки міністра охорони здоров'я України Олександра Квіташвілі.