ua en ru

У БПП спростували чутки про масовий вихід нардепів з фракції

У БПП спростували чутки про масовий вихід нардепів з фракції Фото: Олексій Гончаренко

Гончаренко назвав таку інформацію "фейком"

Чутки щодо планів про вихід зі складу фракції БПП низки народних депутатів не відповідають дійсності. Про це сьогодні після засідання фракції БПП журналістам заявив народний депутат Олексій Гончаренко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це є абсолютний фейк, який зробив пан Бублик (нардеп Юрій Бублик, який нещодавно залишив БПП, -ред.), який зайшов у нашу фракцію менше року тому", - заявив Гончаренко.

За його словами, на засіданні не обговорювали питання виходу депутатів зі складу фракції БПП. Нардеп також зазначив, що у вівторок ВРУ затвердить лише порядок денний на поточний пленарний тиждень, що стосується порядку денного сесії, то він буде винесений у сесійну залу після того, як свої пропозиції нададуть усі комітети парламенту.

Крім того, прес-служба БПП повідомляє, що за словами глави фракції БПП Ігоря Гриніва, йому не відомо про наміри нардепів вийти з фракції.

"Про намір деяких депутатів вийти з фракції, у мене такої інформації немає. Постійно хтось чимось незадоволений. В тому числі, і до мене підходять депутати, які говорять - ось як не приймуть мій закон, я вийду з фракції. Це такий нескінченний, перманентний процес", - пояснив він.

Нагадаємо, раніше нардеп Юрій Бублик заявляв, що не менше 10 народних депутатів планують вийти з коаліції.