ua en ru

В БПП звинуватили Вінника в спробах "приватизувати Новокаховську організацію партії"

В Новокаховській міській організації партії "БПП "Солідарність" звинуватили народного депутата Івана Вінника в спробах "приватизувати Новокаховську організацію партії". Про це пише видання "Херсонские вести" з посиланням на заяву місцевої організації БПП.

Так, зазначається, що раніше народний депутат Іван Винник заявив про те, що "коаліційна більшість Новокаховської міської ради утворена з послідовників злочинного режиму Януковича ("Опозиційний блок", "Відродження", Партія місцевого самоврядування) і з представників фракції БПП "Солідарність", які також проголосували за призначення чинного регіонала Олександра Лук'яненка на посаду секретаря міської ради".

Як пише видання, на заяву народного депутата відреагувала Новокаховська міська організація партії "БПП "Солідарність". За даними "Херсонських вістей", представники партії вважають, що Вінник розгорнув справжню політичну і інформаційну війну, яка почалася в березні поточного року, і пояснюють це тим, що ставленикам Івана Винника "не вдалося приватизувати Новокаховську міську організацію нашої партії ... завоювати посаду міського голови і ввести в міську раду значну кількість своїх депутатів, щоб контролювати місто".

За даними ЗМІ, у зверненні однопартійців говориться, що Івану Віннику "як хліб, як повітря" необхідний контроль над новокаховською міською радою з метою відновлення контролю над ТОВ "Енерджі продакт" (колишній Новокаховський завод будівельних матеріалів № 1, він же завод газобетону).

Зазначається, що, на думку представників партії, Людмила Васильєва, депутат Новокаховської міської ради та помічник-консультант на громадських засадах Івана Вінника, намагалася стати головою міської партійної організації, а після того, як міська конференція партії обрали іншого керівника, розгорнула в місцевій пресі та на обласних інтернет-сайтах справжню інформаційну війну проти партійної організації.

"Кандидати на партійне лідерство в Новій Каховці Людмила Васильєва та Валерій Брусенський (помічник-консультант Івана Вінника) якраз напередодні початку виборчої кампанії в місцеві ради знайшли для себе новий політичний проект - партію "Наш край", а далі у своїй боротьбі проти чинного голови міста Володимира Коваленка об'єдналися з іншими кандидатами на посаду міського голови і міської парторганізації", - йдеться в заяві.

Також, за даними видання, Новокаховський осередок БПП заперечує своє об'єднання з депутатами партії "Оппозицийного блоку" і заявляє про консолідацію всіх проукраїнських сил в місті, про проведення докорінного реформування всіх сфер життєдіяльності української держави, планів відновлення економічного зростання і на цій базі підвищення рівня життя мешканців міста Нова Каховка.