ua en ru

В БПП назвали пріоритетне завдання Ради на цьому тижні

В БПП назвали пріоритетне завдання Ради на цьому тижні Фото: Артур Герасимов (УНІАН

Прийняття держбюджету-2018 вважають пріоритетним завданням ВР

Народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенко" Артур Герасимов назвав пріоритетне завдання Верховної Ради України (ВР) на цьому тижні. Про це повідомляє прес-служба БПП.

"На цьому тижні пріоритетним завданням ВР є прийняття законопроекту про держбюджет на 2018 рік. Фракція партії БПП дякує колегам, хто підтримав зміни до бюджету на поточний рік, зокрема допоможе захистити від гуманітарної кризи тисячі жителів міст Донецької та Луганської областей. Також дякуємо за підтримку в першому читанні закон про приватизацію: остаточне прийняття цього закону відкриє двері для інвестицій і додаткових надходжень до держбюджету ", - заявив він.

Крім того, нардеп додав, що у ВР мають остаточно ухвалити президентський законопроект про сільську медицину (№ 7117), завдяки якому буде оновлена матеріально-технічна база сільських медичних установ, включаючи сучасне обладнання та створення комфортних умов прийому пацієнтів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ВР може ухвалити проект державного бюджету на 2018 рік у другому читанні через два тижні.