ua en ru

Бойко задекларував понад 9 млн гривень доходів за минулий рік

Бойко задекларував понад 9 млн гривень доходів за минулий рік Фото: Юрій Бойко (РБК-Україна)

Більшу частину доходів становить зарплата і відсотки за вкладами дружини Бойка

Лідер фракції "Опозиційного блоку" у Верховній раді Юрій Бойко задекларував понад 9 млн гривень доходів за минулий рік, у тому числі доходи дружини у розмірі 8,65 млн гривень. Відповідні дані опубліковано в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з поданою декларацією, сукупний дохід Бойка за 2017 рік склав близько 535 тис. гривень (27 тис. гривень пенсії, більше 500 тис. гривень зарплати і виплат на депутатську діяльність, 7 тис. гривень відсотків від банку). Дохід його дружини склав 8,65 млн гривень, більшу частину його склала заробітна плата (4,75 млн гривень). Інші виплати складають відсотки за вкладами і пенсія.

Крім того, подружжя володіє 19 тис. доларів, 18 тис. євро і 200 тис. гривень готівкою. У банку Юрій Бойко зберігає 14 тис. доларів, а його дружина - 10,87 млн гривень, 924 тис. доларів і більше 3 млн російських рублів.

У власності у нардепа знаходяться будинок і земельна ділянка в Донецькій області, гараж і квартира в Луганській області, квартира в Росії, квартира в Києві, будинок і земельні ділянки в Київській області.

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко задекларував більше 20 млн гривень доходів.