ua en ru

Бойко призначений головою української частини спільної українсько-азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва

Уряд прийняв рішення про вносення змін до розпорядження Кабінету міністрів України від 2 листопада 2011 р. №1084 "Про затвердження голів української частини спільних міжурядових комісій з питань співробітництва" та затвердив міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Бойка головою української частини спільної міжурядової українсько-азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва, головою української частини спільної міжурядової українсько-туркменської комісії з економічного і культурно-гуманітарного співробітництва. Розпорядження, розроблене Мінекономрозвитку, було прийнято на засіданні Кабміну, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Крім того, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка призначено головою української частини спільної міжурядової українсько - киргизської комісії із співробітництва.

Зазначеним розпорядженням також змінено назву спільної міжурядової українсько-туркменської комісії з питань економічного співробітництва на спільну міжурядову українсько-туркменську комісії з економічного і культурно-гуманітарного співробітництва, що затверджено відповідною угодою між Кабінетом міністрів України та урядом Туркменістану від 13 березня 2012 р.