ua en ru

"Боруссію" Д влітку очікують зміни в складі

"Боруссію" Д влітку очікують зміни в складі Фото: тренування гравців "Боруссії" (twitter.com/BVB)

Директор дортмундців запевнив, що ситуація з Дембеле і Обамеянга більше не повториться

Генеральний директор дортмундської "Боруссії" Ханс-Йоахім Ватцке заявив, що влітку клуб потребує посилення складу. Про це повідомляє Goal.com.

"Команда, яка вигравала чемпіонат Німеччини в 2011 і 2012 роках, за ігровими якостями безперечно була слабшою нинішнього колективу. Але у тієї команди був кращий менталітет, який можна тільки уявити собі. Проблеми з менталітетом - наступний пункт, з яким нам доведеться мати справу. Влітку нам необхідні зміни в складі "Боруссії", - сказав Ватцке.

Крім того, він попередив гравців команди, які будуть поводитися як Обамеянг або Дембеле.

"У четвер у мене відбулася зустріч з командою, де я сказав, що кожен, хто стане поводити себе подібним чином, дуже сильно про це пошкодує. Я гарантую цьому футболісту великі проблеми в нашому клубі. Він просто буде сидіти на трибуні", - додав Ватцке.

Зазначимо, влітку Дембеле під загрозою бойкоту вибив трансфер в "Барселону". Усман, дізнавшись про інтерес з боку каталонського клубу, не відвідував тренування "Боруссії", змушуючи керівництво виставити його на трансфер.

Дортмундський клуб двічі не включав Обамеянга до складу команди на матчі з дисциплінарних причин. Після переходу до "Арсеналу" П'єр-Емерік вибачився перед клубом і уболівальниками дортмундської команди за свою поведінку.

Нагадаємо, головний тренер "Боруссії" Д Петер Штегер заявив, що український нападаючий Андрій Ярмоленко повністю виправдовує довіру клубу.