ua en ru

Бородай покинув пост "генерального радника" голови ДНР

Московський політтехнолог Олександр Бородай, який займав пост "генерального радника - першого заступника голови ради міністрів" самопроголошеної "Донецької народної республіки" покинув свій пост.

Московський політтехнолог Олександр Бородай, який займав пост "генерального радника - першого заступника голови ради міністрів" самопроголошеної "Донецької народної республіки" покинув свій пост. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДНР.
У повідомленні наголошується, що Бородай залишає свій пост у зв'язку з переходом на іншу роботу".

"Так, дійсно, я йду. Моя відставка прийнята", - заявив РБК Бородай.

"Я спокійно завершую в даному випадку свою роботу. При цьому я цілком підтримую свого друга, товариша прем'єр-міністра "Донецької народної республіки" Олександра Захарченко. І буду підтримувати його. Просто зараз офіційний статус в ДНР мені абсолютно необов'язковий", - пояснив він.

На яку роботу він переходить, Бородай не уточнив.

Посаду генерального радника - першого заступника голови ради міністрів ДНР громадянин Росії Олександр Бородай обіймав з 8 серпня 2014 року, перейшовши на цю посаду після того, як подав у відставку з поста прем'єр-міністра самопроголошеної республіки.

Пост прем'єр-міністра ДНР Бородай обіймав з 16 травня по 7 серпня. Після відставки з поста прем'єра" Бородай став "генеральним радником" Захарченко в ранзі його заступника.