ua en ru

У Борисполі в результаті нападу на інкасаторів викрадено понад 1,5 млн грн

У Борисполі в результаті нападу на інкасаторів викрадено понад 1,5 млн грн Фото: МВС України

На території Київської області введено план "Перехоплення"

У м. Бориспіль Київської області сьогодні, 3 листопада, близько 18:00 скоєно розбійний напад на інкасаторів ДП ​​"Укрпошта". Про це повідомили у прес-службі ГУ МВС України в Київській області.

Як зазначається, невідомі особи скоїли напад на службовий автомобіль держпідприємства "Укрпошта" і заволоділи грошима в сумі 1,6 млн грн, які призначалися для виплат пенсій.

"У місті Бориспіль на одній з вулиць в автомобіль "ВАЗ-2104" держпідприємства "Укрпошта" врізався автомобіль Audi-100 чорного кольору. Невідомий вийшов з іномарки і, погрожуючи предметом, схожим на автомат, розбив скло службової машини і викрав звідти мішок із грошима. Кошти призначались для виплат пенсій. Далі нападники зникли у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Міліція встановлює всі обставини події та проводить оперативно-розшукові заходи з метою встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння даного злочину.

На території Київської області введено план "Перехоплення". Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, 23 жовтня у 30 км від Чернігова було виявлено спалений мікроавтобус "ПриватБанку" з тілами трьох інкасаторів всередині, за фактом чого МВС порушило кримінальну справу.