ua en ru

Бондаренко не втримала перевагу у вирішальному сеті турніру в Маямі

Бондаренко не втримала перевагу у вирішальному сеті турніру в Маямі Фото: Катерина Бондаренко

Українка вылетила у другому колі, програвши спортсменці з Хорватії

Українська тенісистка Катерина Бондаренко не втримала перевагу над спортсменкою з Хорватії Мирьяне Лучич-Барони у вирішальному сеті і вылетила у другому колі турніру серії WTA Premier Mandatory в Майамі. Про це повідомляє сайт "Великий теніс України".

По два брейка виконали Лючич-Барони в першому сеті і Бондаренко у другому, щоб перевести матч у вирішальну партію. Катерина вийшла в лідери зі старту, вигравши відразу два гейми на подачі суперниці. Бондаренко лідирувала 5-1, але Лючич-Барони вдалося скоротити відставання і зрівняти рахунок. Двічі Катерина подавала на перемогу в матчі і за ці два гейми виграла лише один розіграш. На тайбрейку українка взяла лише два очки.

Для Катерини це перша поразка в історії особистих протистоянь з Лючич-Барони (попередні дві зустрічі залишилися в активі нашої тенісистки). У третьому колі хорватка зустрінеться з переможницею матчу Агнешка Радванська - Ван Цян.

В поточному сезоні Бондаренко вже програвала у матчі, в якому вела з рахунком 5-1 у вирішальному сеті (проти Роберта Вінчі в Брісбені).

Нагадаємо, раніше третя ракетка України Катерина Бондаренко у двох сетах обіграла Паулу Бадосу з Іспанії.