ua en ru

"Велику справу Януковича" як єдине ціле не можна закінчити у конкретні терміни, - Горбатюк

"Велику справу Януковича" як єдине ціле не можна закінчити у конкретні терміни, - Горбатюк Фото: Сергій Горбатюк (РБК-Україна)

За словами Горбаюка, справа Януковича розслідується окремими епізодами

"Велику справу" екс-президента України Віктора Януковича як єдине ціле не можна закінчити в конкретні терміни через об'єм. Про це заявив глава департаменту спецрозслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк в інтерв'ю журналу "Фокус".

"Щоб ви розуміли, тільки один епізод по незаконному заволодінню "Межигір'ям" та будівництву нової резиденції становить близько двох тисяч томів. Тому "велику справу Януковича" як єдине ціле в принципі не можна закінчити в конкретні терміни через обсяг", - заявив він.

За словами Горбаюка, справа Януковича розслідується окремими епізодами.

"Ми йдемо іншим шляхом - виділяємо з нього епізоди, проводимо розслідування, потім передаємо до суду. Але є й проблема - відсутня координація між різними підрозділами, які займаються злочинами минулої влади", - сказав Горбатюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами Горбатюка, на даний момент в органах влади працюють приблизно 15 осіб, які є фігурантами справ про злочини проти Майдану.