ua en ru

Більшість жителів США виступає проти превентивного удару по КНДР, - опитування

Більшість жителів США виступає проти превентивного удару по КНДР, - опитування Фото: Дональд Трамп (flickr.com thejointstaff)

Роботою Трампа на посту президента США незадоволені 57% опитаних

Близько двох третин жителів США виступають проти нанесення превентивного удару по Північній Кореї. Відповідні дані за результатами опитування наводить газета The Washington Post.

Повідомляється, що дві третини американців виступають проти превентивного удару по КНДР, незважаючи на напругу навколо її ракетно-ядерної програми. Крім того, 72% жителів США вважають, що у врегулюванні конфлікту з Північною Кореєю відповідальність проявить швидше Пентагон, ніж президент Дональд Трамп.

Також повідомляється, що 57% респондентів незадоволені роботою Трампа на посту президента США, в той час як 39% заявили про підтримку його політики. Опитування проводилося в період з 18 по 21 вересня і збіглося за часом з погрозами Трампа повністю знищити Північну Корею.

Нагадаємо, раніше Трамп у відповідь на погрози ракетного удару пообіцяв КНДР недовге існування.

"Щойно почув, як міністр закордонних справ Північної Кореї говорив в ООН. Якщо він повторює думки маленького Рокет Мена (Кім Чен Ина, - ред.), вони довго не протягнуть", - зазначив Трамп.